Breaking! CineCity is tijdelijk gesloten Meer informatie Sluiten

Kinderen

CineCity denkt ook aan haar jonge filmbezoekers, want ben jij 11 jaar of jonger? Dan kun jij voor slechts €7,50 naar de film in CineCity (excl. eventuele toeslagen*)! Daarnaast worden er ook meerdere keren per jaar allerlei leuke activiteiten en evenementen georganiseerd voor kinderen zoals een kinderbios of kindermiddag. Het is ook mogelijk om je kinderfeestje te vieren bij CineCity compleet met versierde tafel, frietjes en een cadeautje voor de jarige! Wil jij je verjaardag vieren in CineCity? Klik dan hier.

 *Toeslagen: 3D-films of film langer dan 2 uur €2,50

Download hieronder jouw eigen kleurplaat!

frozen 2 in cinecity

Kids Weekend: Frozen 2 (3D)

Kom 23 en 24 november naar het Kids Weekend om naar het tweede deel van Frozen te kijken! (zaterdag & zondag) Niet alleen zie je de animatiefilm Frozen 2, maar er is in de bioscoop ook van alles te doen. Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. Alles in Frozen-stijl natuurlijk! En wie weet ontmoet je wel de Sneeuwkoningin en winterprinses. Activiteiten vinden voor of na de film plaats. Hou onze website in de gaten voor meer informatie.

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. Walt Disney Animation Studio's Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Tickets

 

In de spotlight

Ontwerp & realisatie: Nilsson