Coronamaatregelen

Bij CineCity volgen we de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Op deze manier kan iedereen veilig en in goede gezondheid onze bioscopen bezoeken. Je kunt de maatregelen hieronder terugvinden.


Vanaf vrijdag 25 februari 2022 is het niet meer nodig om je coronatoegangsbewijs te tonen bij je filmbezoek. Het dragen van een mondkapje en het houden van 1.5 meter is niet meer nodig maar we vragen iederen wel om elkaar zoveel mogelijk ruimte te geven. 

Overige maatregelen

  • Onze shop het CineCafé zijn open. Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.
  • We nemen aanvullende hygiënemaatregelen en er vinden extra schoonmaakrondes plaats.
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos.
  • Indien je voorafgaand aan je bioscoopbezoek klachten ervaart die kunnen wijzen op corona (koorts, hoesten, keelpijn of overige verkoudheidsklachten), willen we je vragen om je ticket(s) te annuleren. Dit kan tot een uur voor de voorstelling door je tickets te annuleren in je account. Je ontvangt dan een voucher die je voor een volgende voorstelling kunt gebruiken.Hoe werkt het annuleren van tickets?
    Log in met je e-mail adres waar je de tickets mee hebt besteld. Heb je nog geen account, dan kun je dit aanmaken met het e-mail adres waar je je tickets mee hebt besteld. Meld je hier aan met je account of kies voor account aanmaken als je nog geen account hebt.
  • Verlaat de bioscoop direct als de film is afgelopen.
     

Indien je nog vragen hebt, kun je per e-mail contact opnemen met info@cinecityxl.nl

 

Naar alle actuele films