CineCity Filmpas

Wij zijn als bioscoop hartstikke blij dat zoveel trouwe filmkijkers ons regelmatig bezoeken. Om onze dankbaarheid te tonen en iets terug te doen voor deze vaste klanten bieden wij de CineCity Filmpas aan.
Met onze spiksplinternieuwe CineCity Filmpas kan jij maar liefst 10 keer naar de film voor maar € 99,- (exclusief 3D toeslag). Dat is toch al snel 25% korting op een regulier bioscoopkaartje. 

Je kan de Filmpas op onze website en in CineCity Vlissingen en Terneuzen gebruiken.

Voorwaarden Filmpas:

1. De CineCity Filmpas is een 10-rittenkaart die gebruikt kan worden op onze website en in zowel CineCity Vlissingen als CineCity Terneuzen. Voor deze filmpas betaalt u € 99,- euro en hiermee kunt u 10 keer naar een reguliere filmvoorstelling. Bij 3D-voorstellingen betaalt u, indien u zelf in het bezit bent van een 3D-bril, een toeslag van 1,50 euro. Een eventuele 3D-bril kunt u los kopen voor 1 euro per stuk.

2. De CineCity Filmpas is niet te gebruiken voor speciale voorstellingen. Hieronder vallen o.a. premièrevoorstellingen, de Ladiesnight, alle voorstellingen van Film by the Sea, uitzendingen van het Royal Opera House en vertoningen van sportwedstrijden en/of concerten. De CineCity Filmpas kan niet gebruikt worden tijdens het filmfestival Film by the Sea en het FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen.

3. Het is mogelijk om de pas fysiek te gebruikenaan de kassa in onze vestigingen Vlissingen en Terneuzen. Ook online kunt u gebruik maken van de CineCity Filmpas.

4. De CineCity Filmpas heeft een geldigheidstermijn van 10 maanden na activatie. Eventueel ongebruikte ritten vervallen na deze geldigheidstermijn. Ongebruikte ritten kunnen niet worden ingewisseld voor geld of een andere vorm van waarde.

5. De CineCity Filmpas is persoonsgebonden. Bij twijfel kan er door een medewerker om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Alleen de originele CineCity Filmpas wordt geaccepteerd. Het gebruik van eventuele kopieën is niet toegestaan. Met de CineCity Filmpas kunt u maximaal één ticket per voorstelling aanschaffen. Eventuele reserveringskosten dienen los aan de kassa te worden betaald. De filmpas blijft eigendom van CineCity. Verlies of diefstal is voor rekening van de kaarthouder.

6. CineCity behoudt het recht om bovenstaande voorwaarden tussentijds te wijzigen.