De nieuwste films nu ook thuis

Welkom bij
FilmGemist

De nieuwste films, die kijk je natuurlijk het liefst op het grote doek voor een ultieme beeld- en geluidservaring, maar sommige films zijn zó goed dat je ze thuis nog wel eens wilt kijken. 

Of er zijn een paar weken voorbij gegaan en je hebt de film in de bioscoop… juist, film gemist. Geen paniek, daarvoor is er FilmGemist. Hier kun je films kijken waar en wanneer je maar wilt. Ga op zoek naar je favoriet en kies uit ons aanbod van duizenden filmtitels, laat je inspireren door ons nieuwste aanbod of kijk wat andere gebruikers leuk vinden in de Top Tien. Je moet alleen nog zelf voor de popcorn zorgen.

Voor elkaar gemaakt

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet

Ontwerp & realisatie: Nilsson