Kom genieten van film! Bestel je ticket(s) online. Bekijk hier de coronamaatregelen Sluiten

Festivals

Film by the Sea

Film by the Sea is hét festival voor film en literatuur en al sinds 1999 een begrip in Zeeland en ver daarbuiten. Inmiddels kom er jaarlijks ruim 46.000 bezoekers naar de havenstad Vlissingen om zich tien dagen lang onder te dompelen in het beste wat film en boek te bieden hebben. Zo worden er bekende en minder bekende films en documentaires getoond, competities gehouden, lezingen, colleges en concerten gegeven en de gezelligste feestjes gebouwd. Ook vele acteurs, schrijvers en regisseurs van vakveteranen tot jonge talenten laten graag hun gezicht zien bij het festival. De unieke locatie aan zee en het bomvolle, steeds verrassende programma maken Film by the Sea van Openingsgala tot Slotfeest ieder jaar weer een feest. In 2020 vindt de 22e editie van Film by the Sea plaats van 11 t/m 20 september.

Bekijk hier alles over Film by the Sea 

Buiten het festival om is er het programma Film by the Sea door het Jaar, waarbinnen elke week een bijzondere film wordt vertoond. 

Film by the Sea Zeeuws-Vlaanderen

Film by the Sea Zeeuws-Vlaanderen is drie dagen lang heel veel prachtige films in een van de mooiste bioscopen van Zeeland: CineCity Terneuzen – pal aan de Westerschelde. Drie dagen lang zijn er meerdere films te zien. Speelfilms, documentaires en nog veel meer moois uit alle hoeken van de wereld.  

In de spotlight

  • TIP
  • Reserveer je tafel in het CineCafé
  • Zondag 31 oktober
  • Halloween Kids Special: 100% Wolf
  • Woensdag 3 november
  • LadiesNight: Alles Op Tafel

Ontwerp & realisatie: Nilsson