Bestel je tickets online! Lees onze maatregelen hier Sluiten

Slotfilm Film by the Sea

Op de laatste zaterdag van Film by the Sea we nog een keer bij elkaar voor een hele mooie avond met een fantastische Slotfilm. Wat kun je van deze avond verwachten? Je wordt op verrassende en originele wijze onthaald en je krijgt een bubbeltje bij de entree. En dan is er nog een bijzonder muzikale Slotfilm: ‘The Singing Club’. En bij zo’n film hoort natuurlijk ook een beetje muzikaal vermaak. We zorgen dat er die avond, na afloop van de film ook lekkere muziek is bij het terras van het CineCafé.

Kate is de vrouw van een hooggeplaatste legerofficier die is uitgezonden naar Afghanistan. Om de moed erin te houden stelt ze aan de andere vrouwen van militairen voor een koor op te richten. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten de stoïcijnse Kate en de andere koorleden hun onderlinge verschillen te overwinnen. Uiteindelijk worden hun inspanningen bekroond met een optreden dat al hun verwachtingen te boven gaat.

Een feelgoodfilm met een lach en een traan over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Maar ook een waargebeurd verhaal, gebaseerd op de BBC-documentairereeks The Choir (2011). Van de regisseur van The Full Monty (1997).

In de spotlight

Ontwerp & realisatie: Nilsson