Muziekfilm

Beleef topconcerten vanaf de eerste rij!

CineCity Muziek heeft al verschillende artiesten vertoond. Wat dacht je van André Rieu, Muse en BTS? Met CineCity Music is het net alsof je vooraan staat bij de concerten van ’s werelds grootste artiesten.  Voor ieder wat wils! Naast de meest uitzonderelijk topconcerten vertonen wij ook regelmatig de mooiste en meest exclusieve muziekdocumantaires en Sing-Alongs. Bij CineCity beleef je topconcerten en muziekdocumantaires in de allerbeste kwaliteit vanaf de eerste rij; je mist geen enkel detail van jouw favoriete artiest. Geniet in de bioscoop van diverse spetterende optredens en voorstellingen in High Definition!

Wil je op de hoogte worden gehouden van de komende muziekvoorstellingen of andere events bij CineCity? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief

De eerstvolgende muziekfilm

Roger Waters  Us + Them

Datum: 2 & 6 oktober

Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd en het creatieve brein achter de band, presenteert zijn lang verwachte film: Us + Them. Een spectaculaire visuele productie met adembenemende audio in dit onmisbare bioscoopevenement.

Us + Them werd gefilmd in Amsterdam gedurende de Europese fase van zijn Us + Them tournee van 2017-2018, tijdens welke Waters voor een publiek van meer dan twee miljoen mensen wereldwijd optrad. De film bevat songs uit zijn legendarische Pink Floyd-albums (The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here) en zijn laatste album, Is This The Life We Really Want?

Waters heeft wederom samengewerkt met Sean Evans, regisseur van de veelgeprezen film Roger Waters The Wall, om een creatief pionierende film te produceren die inspireert met zijn krachtige muziek en boodschap over mensenrechten, vrijheid en liefde. 

Metallica & San Francisco Symphony: S&M2
Datum: 9 oktober

Op 9 oktober 2019 presenteert CineCity S&M2, een must-see concert naar aanleiding van het 20-jarig jubileum van Metallica's baanbrekende S&M concerten en hun album opgenomen met het San Francisco Symphony orkest. Bewonder de groep opnieuw terwijl ze optreden met het Symphony, waarbij de legendarische dirigent Michael Tilson Thomas een deel van de show steelt aan het begin van zijn laatste seizoen in San Francisco. De shows werden live opgenomen op 6 en 8 september en herdenken ook de opening van het ultramoderne Chase Center, een historische uitbreiding aan de waterkant van de stad.

Deze bioscooprelease bevat de Metallica "klassiekers" uit het in 1999 verschenen S&M én symfonische bewerkingen van nieuwe nummers. Een unieke kans voor miljoenen fans over de hele wereld om even de tijd te vergeten en deze show te beleven als een modern concert op groot scherm.


Tickets voor Muziekfilm

Roger Waters Us + Them

Vlissingen

woensdag
2 oktober
zondag
6 oktober

Terneuzen

woensdag
2 oktober
zondag
6 oktober

Metallica & San Francisco Symphony: S&M2

Vlissingen

woensdag
9 oktober

Terneuzen

woensdag
9 oktober

In de spotlight

  • 2 en 6 oktober
  • Roger Waters Us + Them
  • Vrijdag 20 september
  • Rockabilly avond met The Devil's Cut Combo

Ontwerp & realisatie: Nilsson