Evenementen

In DE bioscoop van Zeeland, CineCity Vlissingen en Terneuzen, komen de meest fantastische muziekvoorstellingen op het witte doek voorbij. Van een documentaire over het leven van de artiest tot aan een LIVE satellietuitzending van de meest waanzinnige optredens.  

 

Black Sabbath - The End of The End

The End of The End brengt een relaas van de laatste tour van Black Sabbath, de groep die de metalsound gesmeed heeft tot wat hij nu is. Op 4 februari 2017 beklom de band het podium in Birmingham, de stad waar het allemaal begon voor hen, om er hun 81e en laatste concert van The End tour te spelen. En daarmee viel het doek over een carrière die bijna een halve eeuw duurde. The End of The End is het verhaal van dat laatste, emotioneel beladen concert. Fans worden letterlijk ondergedompeld in het hart van de actie en volgen de band vanop de eerste rij terwijl ze al hun hits spelen, van Iron Man over Paranoid tot War Pigs. Sabbath maakte ook van de gelegenheid gebruik om de studio in te duiken en een unieke versie van enkele van hun favoriete songs te spelen. Deze film biedt de fans een intieme inkijk in de relaties en het geplaag binnen de groep, waarbij Ozzy Osbourne, Tony Iommi en Geezer Butler herinneringen ophalen.

Black Sabbath: The End of the End is eenmalig te zien bij DE bioscoop van Zeeland CineCity Vlissingen en Terneuzen op 28 september 2017 om 20.30 uur.

Kaarten € 13,00

Tickets voor MUZIEK

Black Sabbath: The End of the End

Vlissingen

donderdag
28 september

Terneuzen

donderdag
28 september

In de spotlight

  • DONDERDAG 28 SEPTEMBER
  • BLACK SABBATH: THE END OF THE END
  • Woensdag 11 oktober
  • LadiesNight: Weg Van Jou

Ontwerp & realisatie: Nilsson