Live Opera & Ballet

Geniet van de mooiste opera en balletvoorstellingen live vanuit Londen!

Live en in HD vertoont CineCity de beroemde operavoorstellingen van The Royal Operahouse. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof u er zelf bij bent in Londen. Bovendien heeft u door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Een geheel seizoen kunt u, zowel in CineCity Vlissingen als CineCity Terneuzen genieten van opera en balletvoorstellingen op groot scherm. Met deze producties kunt u genieten van geliefde klassiekers, diverse wereldberoemde performers én nieuwe producties. Het grote scherm, de uitstekende geluidskwaliteit en een heerlijk welkomstdrankje maken dit tot een unieke ervaring die u niet mag missen! 

Wil je op de hoogte worden gehouden van de komende opera- en balletvoorstellingen of andere events bij CineCity? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief

 

coppelia balletvoorstelling op het scherm in CineCity

De eerst volgende opera/balletvoorstelling: 

Dinsdag 10 december 
Coppelia

CineCity vertoont 10 december 2019 weer een mooie voorstelling vanuit het Royal Opera House. Via een live verbinding waardoor u er zelf bij kunt zijn. Comfortabel zittend in een bioscoopstoel geniet u via een gigantisch doek, met uiteraard het allerbeste geluid, van al het moois en dat voor een uiterst publieksvriendelijke prijs. Beleef het mee !!!

Een klassieker keert terug in het repertoire van The Royal Ballet met het charmante en geestige ballet van Ninette de Valois. Coppélia is een verhaal over liefde, ondeugendheid en opwindbare poppen. De complexe choreografie volgt de schitterende partituur van Delibes en toont de technische precisie en komische timing van het dansgezelschap. De ontwerpen van Osbert Lancaster brengen een kleurrijk sprookjesboek tot leven in deze feestelijke kerstvoorstelling voor het hele gezin.

Tickets 22,50
Zaal open 20:00, start voorstelling 20:15

Tickets voor Live Opera & Ballet

Coppelia

Vlissingen

dinsdag
10 december

Terneuzen

dinsdag
10 december

The Sleeping Beauty

Vlissingen

donderdag
16 januari

Terneuzen

donderdag
16 januari

La Boheme

Vlissingen

woensdag
29 januari

Terneuzen

woensdag
29 januari

Marston & Scarlett

Vlissingen

dinsdag
25 februari

Terneuzen

dinsdag
25 februari

In de spotlight

  • Zondag 22 december
  • Twinkel Twinkel Kleine Ster
  • dinsdag 17 december
  • LadiesNight April, May en June

Ontwerp & realisatie: Nilsson