LadiesNight: all you need is love

De LadiesNight staat volledig in het teken van de dames. Hier worden zij ontvangen met een glaasje bubbels, waarna de dames kunnen genieten van de voorpremière van een leuke vrouwenfilm! Er zijn fantastische prijzen te winnen en iedere dame krijgt een leuke goodiebag mee naar huis. Kom naar de leukste LadiesNight in Zeeland naar bioscoop CineCity voor een leuk avondje uit met jouw vriendinnen, collega's of familie!
De eerstvolgende LadiesNight is op Woensdag 28 november met de film All You Need Is Love in CineCity Vlissingen en Terneuzen.

Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes! 

----------------------------

Maak kans op het ULTIEME kerstpakket!
Ga jij naar de LadiesNight en wil jij jouw vriendin, moeder of nichtje graag verrassen met een speciale videoboodschap op het grote doek? Dan is dit je kans! Maak een filmpje (maximaal 15 sec. dat kan gewoon met je telefoon) waarin jij haar persoonlijk vertelt waarom zij zo speciaal is, waarom je haar wil bedanken of haar gewoon even wil zeggen dat je van haar houdt en maak ook nog eens kans op één van de prijzen!

Stuur jij het leukste, gekste, liefste of grappigste filmpje in? Dan maak jij kans op het ultieme kerstpakket met daarin 2 kaarten voor de eerst volgende LadiesNight, 2  kersttruien EN een 3- gangenmenu voor 2 personen bij het CineCafé Vlissingen. We mogen maar liefst 3 van deze pakketten weggeven. 

Stuur jouw videoboodschap voor vrijdag 23 november naar prijsvraag@cinecityxl.nl en vergeet niet je naam en de locatie van de LadiesNight (Vlissingen of Terneuzen) te vermelden.

Alle inzendingen zullen worden vertoond op het grote doek.

In de spotlight

LadiesNight: All You Need is Love
  • Woensdag 28 november
  • LadiesNight: All You Need is Love
  • zaterdag 1 december
  • De verjaardag van Sinterklaas
  • vrijdag 30 november
  • The Kilkennys & Scrum

Ontwerp & realisatie: Nilsson