Evenementen

Op zondag 4 november organiseert CineCity weer een nieuwe editie van Kleuterbios: Disney Junior Party. Met deze speciale Kleuterbios is het elk kwartaal genieten voor alle kleuters, met altijd een vermakelijk programma van drie - steeds wisselende - afleveringen van de leukste Disney Junior series. Tussendoor is Mickey Mouse op het scherm te zien als enthousiaste gastheer: vanaf het witte doek spoort hij de kinderen aan om vooral lekker mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling! Daarnaast worden er kleurplaten uitgedeeld en kunnen kinderen zich laten schminken of een ballonbeest laten knopen door de ballonnenclown (afhankelijk van de locatie). 

Voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan is best spannend. De beginnende bioscoopbezoeker laten we wennen aan de indrukken van een film kijken op het grote doek. Tijdens de voorstelling word het zaallicht gedimd maar gaat niet helemaal uit. Het geluid staat iets zachter en na de film krijgen ze een echt filmdiploma en een leuke goodie. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

Disney Junior Party op 4 november zie je exclusieve, nooit eerder vertoonde afleveringen van Mickey and the Roadster Racers, Muppet Babies en PJ Masks.

Tickets voor Kleuterbios: Disney Junior Party

Kleuterbios: Disney Junior Party 4

Vlissingen

zondag
4 november

Terneuzen

zondag
4 november

In de spotlight

Ontwerp & realisatie: Nilsson