Kleuterbios

De CineCity Kleuterbios is hét event voor de jongste bezoekers!

Regelmatig organiseert CineCity een Kleuterbios; een leuke ochtend speciaal voor de jonge filmfans. Je ziet als allereerste de leukste kinderfilms, er worden kleurplaten uitgedeeld en als aandenken krijgen de kids een echt film diploma mee naar huis!
Wij begrijpen dat voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan, best wel heel spannend kan zijn. Daarom laten wij de beginnende bioscoopbezoekers tijdens de Kleuterbios langzaam wennen aan de indrukken van een film op het grote doek. Het zaallicht zal niet helemaal uitgaan en ook het geluid staat zachter dan normaal. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

De Kleuterbios wordt zowel in CineCity Vlissingen als CineCity Terneuzen georganiseerd.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de komende Kleuterbios of andere events bij CineCity? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief


Eerstvolgende kleuterbios

Datum: zondag 21 juli
Film: Juf Roos

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

 

In de spotlight

  • 27 en 28 juli
  • André Rieu's - Shall we dance?
  • Zondag 18 augustus
  • Woodstock (50th Anniversary)

Ontwerp & realisatie: Nilsson