Bestel je tickets online! Lees onze maatregelen hier Sluiten

Drive-In Mad Max: Fury Road

De historische Machinefabriek Vlissingen is tijdens Film by the Sea tijdelijk omgedoopt tot een prachtige drive in bioscoop. Van zaterdag 12 t/m dinsdag 15 september vertonen we er elke avond twee films. Je hebt er een absolute drive in-ervaring maar je hoeft niet zelf naar binnen te rijden. Er staan vijftig prachtige auto’s van Auto Poppe voor je klaar. Wil je je avondje uit compleet maken? Dan boek je een ticket met snackbag erbij!

Dertig jaar na het derde en laatste deel uit de Mad Max-reeks keerde de Australische regisseur George Miller terug naar de postapocalyptische wereld waarin alleen stoere helden zich kunnen handhaven en de strijd om water en brandstof in alle hevigheid voortwoedt. Acteur Tom Hardy lost Mel Gibson af in de rol van Max, maar het is Charlize Theron als Imperator Furiosa die de kastanjes uit het vuur haalt.

Miller overtreft zichzelf in de meesterlijk gechoreografeerde actiescènes vol grensverleggend stunt- en sloopwerk, gedraaid in de woestijn van Namibië. Een adembenemend spektakel dat de lat voor de beoogde twee (!) vervolgen torenhoog legt. Te zien in een speciale Drive-In-voorstelling.

Zo werkt de drive in
Een ticket voor een drive in-voorstelling is een autoticket (er worden dus geen tickets per persoon verkocht). Je kunt in een auto met maximaal twee personen terecht. De standaardticketprijs is € 32,50. Heb je lekkere trek? Kies dan in het aankoopmenu voor een ticket inclusief snackbag (grote popcorn en twee drankjes) á € 42,50. We heten je van harte welkom! Er is personeel aanwezig om je naar je auto te begeleiden. De Machinefabriek vind je aan de Glacisstraat 102 – Vlissingen op zo’n tien minuten lopen van CineCity.

Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd.

In de spotlight

Ontwerp & realisatie: Nilsson