Evenementen

De Maastrichtconcerten van André Rieu, één van de succesvolste live acts ter wereld, worden ook in 2018 weer vertoond in bioscopen in heel Nederland. Op slechts twee dagen, zaterdag 28 en zondag 29 juli, kunnen bioscoopbezoekers in hun eigen theater genieten van het concert van André in Cinemas dat dit jaar onder de titel Amore – My Tribute to Love in het teken staat van de liefde. 

Amore - My Tribute to Love is een eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en de liefde voor zijn beide families: zijn vrouw en kinderen, maar natuurlijk ook zijn Johann Strauss Orkest met wie de ‘koning van de wals’ al meer dan 30 jaar samenspeelt. De concerten in Maastricht volgen op het uitbrengen van het album ‘Amore’ in 2017. Dit album bevat André Rieus versies van bekende liefdesliedjes, zowel in de pop- als de klassieke muziek.

Muzikale ode door André Rieu Tijdens Amore - My Tribute to Love verrast André Rieu een gelukkige winnaar met een ultieme muzikale en liefdevolle ode. Nederlandse bioscoopbezoekers kunnen meedingen om een van Andrés walsen aan hun grote liefde te laten wijden door André persoonlijk. Ga naar www.andreincinemas.com/dedication om André te vertellen waarom uw geliefde een muzikale ode verdient. André selecteert dan op beide avonden persoonlijk een inzending en kondigt de winnaar tijdens het concert aan.

Maastrichtconcert op het Vrijthof Het legendarische en steevast uitverkochte concert in Maastricht vindt plaats op het Vrijthof; de thuishaven van de maestro, waar hij zich in zijn element voelt. Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en speciale gasten laat Rieu het Vrijthof swingen. Hij zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. 

Tickets voor Andre Rieu Maastricht Concert 2018

Andre Rieu Maastricht Concert 2018 -Amore, My Tribute to Love-

Vlissingen

zaterdag
28 juli
zondag
29 juli

Terneuzen

zaterdag
28 juli
zondag
29 juli

In de spotlight

  • 28 en 29 juli
  • Andre Rieu Concert 2018 - Amore, My Tribute to Love
  • Donderdag 12 juli
  • Muse Drones World Tour
  • Woensdag 27 juni
  • Ontmoet cast & crew Redbad tijdens voorpremière

Ontwerp & realisatie: Nilsson