Breaking! Zien we elkaar weer op 1 juni? Lees onze maatregelen hier Sluiten

Evenementen

LadiesNight

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de LadiesNight in CineCity!

De CineCity LadiesNight staat volledig in het teken van de dames. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstdrankje, waarna je kunt genieten van de speciale voorpremière van een leuke vrouwenfilm! In de foyer van de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en...

Film by the Sea door het jaar

Gedurende het hele jaar vertoont Film by the Sea films in avant-première onder de naam Film by the Sea door het Jaar. In Terneuzen elke maandag om 20.00 uur, in Vlissingen elke dinsdag om 14.00 en 19.30 uur.  Al deze voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. 

Als je Vriend wordt van Film by the Sea, maak je niet alleen het festival mede mogelijk, je krijgt...

Live Opera & Ballet

Geniet van de mooiste opera en balletvoorstellingen live vanuit Londen!

Live en in HD vertoont CineCity de beroemde operavoorstellingen van The Royal Operahouse. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof u er zelf bij bent in Londen. Bovendien heeft u door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Een geheel...

LIVE: CineCafé PubQuiz @ home

24 mei

Maandagavond ís en blijft Quizavond, zelfs nu! Op Maandagavond zenden we vanuit het CineCafé maar liefst 2 LIVE PubQuizzen uit via Facebook.

We spelen 2 verschillende quizzen achter elkaar. Als je een korte quiz wil spelen, kun je er voor kiezen om 1 van de 2 quizzen mee te doen. Als je er geen genoeg van kunt krijgen, doe je gezellig beide sessies mee!

 1e...

Ontwerp & realisatie: Nilsson