Evenementen

Film by the Sea door het jaar

Gedurende het hele jaar vertoont Film by the Sea films in avant-première onder de naam Film by the Sea door het Jaar. In Terneuzen elke maandag om 20.00 uur, in Vlissingen elke dinsdag om 14.00 en 19.30 uur.  Al deze voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. 

Als je Vriend wordt van Film by the Sea, maak je niet alleen het festival mede mogelijk, je krijgt...

The Royal Opera House

22 januari, 30 januari en 19 februari

Dit seizoen brengen wij The Royal Opera house weer vanuit Londen naar u toe. Live op ons grote scherm geniet u van ballet- en operavoorstellingen waaronder enkele nieuwe producties. Door het glasheldere beeld en kraakheldere geluid beleeft u de voorstellingen alsof u terplekke aanwezig bent. Kaarten voor deze LIVE vertoningen kosten €22,50 inclusief een welkomstdrankje...

BTS World Tour: Love Yourself in Seoul

26 januari

ARMY ARE YOU READY?!
BTS World Tour: Love Yourself in Seoul is 26 januari eenmalig te zien bij CineCity.

Beleef het spectaculaire Love Yourself-concert van BTS in Seoul - op groot scherm! Met hun wereldtournee trokken de Bangtan Boys in 2018 volle stadions en concertzalen, onder meer afgelopen oktober nog in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Op 26 januari...

LadiesNight: Verliefd op Cuba

13 februari

De LadiesNight staat volledig in het teken van de dames. Hier worden zij ontvangen met een welkomstdrankje, waarna de dames kunnen genieten van de voorpremière van een leuke vrouwenfilm! Er zijn fantastische prijzen te winnen en iedere dame krijgt een leuke goodiebag mee naar huis. Kom naar de leukste LadiesNight in Zeeland naar bioscoop CineCity voor een leuk avondje...

CineCity première

31 maart

Regelmatig rolt CineCity de rode loper uit voor bijzondere premieres in aanwezigheid van cast en crew. Wil jij als eregast ontvangen worden op de rode loper? Houd dan ons aanod van premières in de gaten.

Ontwerp & realisatie: Nilsson