Evenementen

GlamourNight

Soof is terug! Na twee succesvolle films schittert Soof nu in haar eigen Videolandserie: Soof: Een Nieuw Begin. Gun jezelf en je vriendinnen de kans de eerste twee afleveringen van deze gloednieuwe serie als eerste te bekijken op het grote scherm.
Tijdens de GlamourNight van CineCity heten we je van harte welkom op de rode loper en word je bij binnenkomst...

Film By The Sea Door het Jaar

19 november, 20 november en 21 november

Gedurende het hele jaar vertoont Film by the Sea films in avant-première onder de naam Film by the Sea door het Jaar. In Terneuzen elke maandag om 20.00 uur, in Vlissingen elke dinsdag om 14.00 en 19.30 uur.  Al deze voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. 

Als je Vriend wordt van Film by the Sea, maak je niet alleen het festival mede mogelijk, je krijgt...

Kinderpremière Coco

29 november
Kom op woensdag 29 november naar de feestelijke Kinderpremière van de film Coco in CineCity Vlissingen of Terneuzen. Waan je in de kleurrijke Mexicaanse wereld van Coco! Het thema van deze middag is het festival: Dia de los Muertos. Alle kindjes schitteren bij binnenkomst op de rode loper en krijgen een echte kindercocktail aangeboden.
Om deze middag extra feestelijk...

LadiesNight

29 november

De LadiesNight staat volledig in het teken van de dames. Hier worden zij ontvangen met een glaasje bubbels, waarna de dames kunnen genieten van de voorpremière van een leuke vrouwenfilm! Er zijn fantastische prijzen te winnen en iedere dame krijgt een leuke goodiebag mee naar huis. Kom naar de leukste LadiesNight in Zeeland naar bioscoop CineCity voor een leuk avondje...

The Royal Opera House

5 december

Dit seizoen brengen wij The Royal Opera house weer vanuit Londen naar u toe. Live op ons grote scherm geniet u van ballet- en operavoorstellingen waaronder enkele nieuwe producties. Door het glasheldere beeld en kraakheldere geluid beleeft u de voorstellingen alsof u terplekke aanwezig bent. Kaarten voor deze LIVE vertoningen kosten €22,50 inclusief een welkomstdrankje...

Ontwerp & realisatie: Nilsson