Evenementen

LadiesNight

De LadiesNight staat volledig in het teken van de dames. Hier worden zij ontvangen met een glaasje champagne, waarna men kan genieten van de voorpremière van een leuke vrouwenfilm! Er zijn fantastische prijzen te winnen en iedere dame krijgt een leuke goodiebag mee naar huis. Kom naar de leukste LadiesNight in Zeeland naar bioscoop CineCity voor een leuk avondje uit...

Film By The Sea Door het Jaar

29 mei, 30 mei en 6 juni

Gedurende het hele jaar vertoont Film by the Sea films in avant-première onder de naam Film by the Sea door het Jaar. In Terneuzen elke maandag om 20.00 uur, in Vlissingen elke dinsdag om 14.00 en 19.30 uur.  Al deze voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. 

Als je Vriend wordt van Film by the Sea, maak je niet alleen het festival mede mogelijk, je krijgt...

Baywatch

31 mei

De CineCity Bioscoop in Vlissingen en Terneuzen heeft een speciale actie voor de Zeeuwse Strandwacht medewerkers. Op woensdag 31 mei gaat de film Baywatch in première in CineCity. Tijdens deze dag kunnen de medewerkers van de Zeeuwse Strandwacht geheel gratis naar Baywatch the movie. Het enige wat ze hiervoor hoeven te doen is in werkkleding te verschijnen!

...

Sport

3 juni

De Champions League Finale Juventus - Real beleef je zaterdag 3 juni levensgroot op het scherm in de zaal bij 'DE' Bioscoop van Zeeland CineCity Vlissingen en Terneuzen. Geniet samen met je vrienden van de zinderende spanning van de wedstrijd, geweldig beeld en geluid.

Kaarten € 7,50.

Kaarten zijn alleen te koop online en aan de kassa en niet te...

The Royal Opera House

7 juni en 28 juni

Dit seizoen brengen wij The Royal Opera house weer vanuit Londen naar u toe. Live op ons grote scherm geniet u van ballet- en operavoorstellingen waaronder enkele nieuwe producties. Door het glasheldere beeld en kraakheldere geluid beleeft u de voorstellingen alsof u terplekke aanwezig bent. Kaarten voor deze LIVE vertoningen kosten €22,50 inclusief een welkomstdrankje...

MUZIEK

22 juli en 23 juli
In DE bioscoop van Zeeland, CineCity Vlissingen en Terneuzen, komen de meest fantastische muziekvoorstellingen op het witte doek voorbij. Van een documentaire over het leven van de artiest tot aan een LIVE satellietuitzending van de meest waanzinnige optredens.  

 

In de spotlight

  • WOENSDAG 31 MEI IN CINECITY
  • BAYWATCH ACTIE ZEEUWSE STRANDWACHT
  • ZATERDAG 3 JUNI OM 20:00 IN CINECITY
  • CHAMPIONS LEAGUE FINALE: JUVENTUS - REAL
  • WOENSDAG 7 JUNI 20:00 UUR
  • THE DREAM - LIVE VIA SATELLIET (Ballet)

Ontwerp & realisatie: Nilsson