Breaking! Zien we elkaar weer op 1 juni? Lees onze maatregelen hier Sluiten

CineCity FilmPas

Wij zijn als bioscoop hartstikke blij dat zoveel trouwe filmkijkers ons regelmatig bezoeken. Om onze dankbaarheid te tonen en iets terug te doen voor deze vaste klanten introduceren wij de CineCity Filmpas.
Met onze spiksplinternieuwe CineCity Filmpas kan jij maar liefst 10 keer naar de film voor maar € 70,- (exclusief 3D toeslag). Dat is toch al snel 25% korting op een regulier bioscoopkaartje. Als klap op de vuurpijl betaal je indien er een filmvoorstelling in CCXL wordt vertoond tot september geen CCXL toeslag.

Je kan de Filmpas zowel in de CineCity bioscoop in Vlissingen als Terneuzen gebruiken, voorlopig alleen aan de kassa, maar binnenkort ook online.

Voorwaarden Filmpas:

1. De CineCity Filmpas is een 10-rittenkaart die gebruikt kan worden in zowel CineCity Vlissingen als CineCity Terneuzen. Voor deze filmpas betaalt u 70,- euro en hiermee kunt u 10 keer naar een reguliere filmvoorstelling. Bij 3D-voorstellingen betaalt u, indien u zelf in het bezit bent van een 3D-bril, een toeslag van 1,50 euro. Een eventuele 3D-bril kunt u los kopen voor 1 euro per stuk.

2. De CineCity Filmpas is niet te gebruiken voor speciale voorstellingen. Hieronder vallen o.a. premièrevoorstellingen, de Ladiesnight, alle voorstellingen van Film by the Sea, uitzendingen van het Royal Opera House en vertoningen van sportwedstrijden en/of concerten. De CineCity Filmpas kan niet gebruikt worden tijdens het filmfestival Film by the Sea en het FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen.

3. Het is momenteel alleen mogelijk om de pas fysiek te gebruiken aan de kassa in onze vestigingen in Vlissingen en Terneuzen. Het online gebruiken van de CineCity Filmpas is vooralsnog niet mogelijk. Zodra dit verandert communiceren wij dit via onze gebruikelijke communicatiekanalen.

4. De CineCity Filmpas heeft een geldigheidstermijn van 10 maanden na activatie. Eventueel ongebruikte ritten vervallen na deze geldigheidstermijn. Ongebruikte ritten kunnen niet worden ingewisseld voor geld of een andere vorm van waarde.

5. De CineCity Filmpas is persoonsgebonden. Bij twijfel kan er door een medewerker om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Alleen de originele CineCity Filmpas wordt geaccepteerd. Het gebruik van eventuele kopieën is niet toegestaan. Met de CineCity Filmpas kunt u maximaal één ticket per voorstelling aanschaffen. Eventuele reserveringskosten dienen los aan de kassa te worden betaald. De filmpas blijft eigendom van CineCity. Verlies of diefstal is voor rekening van de kaarthouder.

6. CineCity behoudt het recht om bovenstaande voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Ontwerp & realisatie: Nilsson