CineCafé: Eten in de bioscoop

Vlissingen & Terneuzen

In zowel de vestiging Vlissingen als Terneuzen heeft u de mogelijkheid uw bioscoopavond helemaal compleet te maken met een gezellig drankje of diner in het CineCafé! Omdat de vestigingen onderling op enkele punten van elkaar verschillen, worden de vestigingen en hun mogelijkheden hieronder apart omschreven. 

CineCafé Vlissingen

CineCafé Vlissingen staat bekend om zijn brede aanbod. U kunt hier terecht voor een romantisch diner, een snelle hap, uw high-tea, een lekker glas wijn, een speciaal biertje of een avondje quizzen. En dit allemaal in combinatie met een film. Een bezoek aan het CineCafé Vlissingen maakt uw bioscoopavond helemaal compleet! Echter is het CineCafé Vlissingen ook een aanrader als u niet van plan bent naar de film te gaan maar gewoon te genieten van een heerlijk diner of een borrelmiddag met uw collega's of vrienden. Het menu van het CineCafé Vlissingen sluit aan op de vele mogelijkheden die dit leuke restaurant u te bieden heeft. Zo kunt u hier terecht voor uw lunch, een bakje koffie, uw diner of een lekkere borrel. Ook geeft het CineCafé Vlissingen u genoeg keuze tijdens uw diner, van luxe asperges tot een échte goedgevulde hamburger. Klik hiernaast voor de volledige menukaart. Kortom: bij een complete filmavond in Vlissingen hoort een bezoek aan het CineCafé Vlissingen, of dit nu voor een drankje is of voor een diner! 

TIP: Elke maandagavond om 20.00 uur is het quizavond in Cine Café. Kijk voor meer informatie op Facebook: Quizzen in Cine Cafe

 

CineCafé Terneuzen

CineCafé Terneuzen heeft een minder breed aanbod dan CineCafé Vlissingen, maar dat neemt niet weg dat CineCafé Terneuzen niet binnen een compleet avondje uit hoort! Combineer uw film met een gezellig bezoek aan CineCafé Terneuzen. Hier kunt u terecht voor een lekker bakje koffie, een gezellige borrel voor of na de film of voor een lekker hapje eten. De kaart mag dan niet zo uitgebreid zijn als de kaart van het CineCafé in Vlissingen maar dat neemt niet weg dat de kwaliteit van het eten net zo goed is! Pakt u een filmpje in CineCity Terneuzen? Breng dan zeker een bezoekje aan het gezellig CineCafé! 

In de spotlight

  • Ladiesnight: Huisvrouwen bestaan niet.
  • Woensdag 20 december 2017
  • Zaterdag 16 december
  • 1 + 1 GRATIS actie I'm a Soulman
Filmgemist
  • 24 uur per dag
  • FilmGemist

Ontwerp & realisatie: Nilsson