CineCafé: Eten in de bioscoop

Vlissingen & Terneuzen

In zowel de vestiging Vlissingen als Terneuzen heeft u de mogelijkheid uw bioscoopavond helemaal compleet te maken met een gezellig drankje of diner in het CineCafé!

CineCafé Vlissingen

Een bezoek aan het CineCafé Vlissingen maakt uw bioscoopavond helemaal compleet! CineCafé Vlissingen staat bekend om zijn brede en gevarieerde aanbod. U kunt hier terecht voor een romantisch diner, een snelle hap, lunch, een lekker glas wijn, een speciaal biertje of een avondje quizzen. En dit allemaal in combinatie met een film.

Gaat u niet naar de film? Ook dan is het CineCafé Vlissingen een aanrader, want u kunt hier ook gewoon genieten van een heerlijk diner of een borrelmiddag met uw collega's of vrienden. Het menu van het CineCafé Vlissingen sluit aan op de vele mogelijkheden die dit leuke restaurant u te bieden heeft. Klik hiernaast voor de volledige menukaart. 

TIP: Elke maandagavond om 19:30 uur is het quizavond in Cine Café. Kijk voor meer informatie op Facebook: Quizzen in Cine Cafe.

 

CineCafé Terneuzen

Pakt u een filmpje in CineCity Terneuzen? Breng dan zeker een bezoekje aan het gezellig CineCafé! Hier kunt u terecht voor een bakje koffie, een gezellige borrel voor of na de film of voor een lekker hapje eten.

Elke woensdag kunt u genieten van een kipsaté menu voor maar  €10,- en elke donderdag kunnen liefhebbers onbeperkt spareribs eten voor slechts  €17,50. Gaat u daarna nog naar de film? Dan serveren ze in CineCafe Terneuzen uw filmticket erbij voor  €7,50.

CineCafé Terneuzen is geopend van woensdag tot en met zondag.

 

In de spotlight

  • Zondag 18 augustus
  • Woodstock (50th Anniversary)
  • 2 en 6 oktober
  • Roger Waters Us + Them

Ontwerp & realisatie: Nilsson