CineCafé: Eten in de bioscoop

Vlissingen & Terneuzen

In zowel de vestiging Vlissingen als Terneuzen heeft u de mogelijkheid uw bioscoopavond helemaal compleet te maken met een gezellig drankje of diner in het CineCafé! Omdat de vestigingen onderling op enkele punten van elkaar verschillen, worden de vestigingen en hun mogelijkheden hieronder apart omschreven. 

CineCafé Vlissingen

Een bezoek aan het CineCafé Vlissingen maakt uw bioscoopavond helemaal compleet! CineCafé Vlissingen staat bekend om zijn brede en gevarieerde aanbod. U kunt hier terecht voor een romantisch diner, een snelle hap, lunch, een lekker glas wijn, een speciaal biertje of een avondje quizzen. En dit allemaal in combinatie met een film.

Gaat u niet naar de film? Ook dan is het CineCafé Vlissingen een aanrader, want u kunt hier ook gewoon genieten van een heerlijk diner of een borrelmiddag met uw collega's of vrienden. Het menu van het CineCafé Vlissingen sluit aan op de vele mogelijkheden die dit leuke restaurant u te bieden heeft. Klik hiernaast voor de volledige menukaart. 

TIP: Elke maandagavond om 20.00 uur is het quizavond in Cine Café. Kijk voor meer informatie op Facebook: Quizzen in Cine Cafe.

Of wat dacht je van de Mei-Tea. Twee rondes met zowel zoete als hartige lekkernijen en thee uit ons keuzeassortiment. Wanneer je tussen 12:00 en 15:00 uur aanschuift dan kost het geen €19,95 maar slechts €15,95 p.p.!

 

 

CineCafé Terneuzen

Pakt u een filmpje in CineCity Terneuzen? Breng dan zeker een bezoekje aan het gezellig CineCafé! Hier kunt u terecht voor een lekker bakje koffie, een gezellige borrel voor of na de film of voor een lekker hapje eten. De kaart mag dan niet zo uitgebreid zijn als de kaart van het CineCafé in Vlissingen maar dat neemt niet weg dat de kwaliteit van het eten net zo goed is!

In de spotlight

  • Woensdag 19 december
  • Moya Brennan in de Sint Jacobskerk
  • Vrijdag 25 januari
  • Dutch Eagles
André Rieu's Nieuwjaarsconcert
  • 11 en 13 januari 2019
  • André Rieu's Nieuwjaarsconcert

Ontwerp & realisatie: Nilsson