Bestel je tickets online! Lees onze maatregelen hier Sluiten

CineCafé: Eten in de bioscoop

Vlissingen

In de vestiging Vlissingen heeft u de mogelijkheid uw bioscoopavond helemaal compleet te maken met een gezellig drankje of diner in het CineCafé!

Niet uit hetzelfde huishouden? Toch gezellig samen komen voor een hapje en een drankje! Het kan nu @CineCafé !!

Het zijn bijzondere tijden voor iedereen en ook in de horeca passen we ons aan om met elkaar gezond te blijven. Maar natuurlijk wil iedereen ook wel weer eens lekker uit eten en een terrasje pakken en dat is ook op een verantwoorde manier heel goed mogelijk. Zo biedt het CineCafé ook plaats aan gezelschappen van meer dan twee- en maximaal 10 personen die niet tot hetzelfde huishouden behoren. Uiteraard op veilige afstand en volgens de regels van het RIVM, maar wel gezellig met elkaar aan tafel. Ook bieden we plaats aan groepen van meer dan tien personen, in dat geval zijn andere oplossingen mogelijk. We denken graag met je mee over een verantwoord en gezellig samen zijn!

  • Reserveer om zeker te zijn van je plaats in het CineCafé, wel even telefonisch op tel.nr. (0118)415831
  • De entree van het CineCafé is via onze voordeur, binnen is een duidelijke looproute, waarop onze medewerkers je vriendelijk zullen wijzen.

CineCafé Vlissingen

Een bezoek aan het CineCafé Vlissingen maakt uw bioscoopavond helemaal compleet! CineCafé Vlissingen staat bekend om zijn brede en gevarieerde aanbod. U kunt hier terecht voor een romantisch diner, een snelle hap, lunch, een lekker glas wijn, een speciaal biertje of een avondje quizzen. En dit allemaal in combinatie met een film. Handig om te weten: iedereen die bij ons in het CineCafé een hoofdgerecht bestelt, kan daarna ook filmkaartjes tegen € 1,50 korting bij ons in het café bestellen voor een voorstelling op diezelfde dag.

Gaat u niet naar de film? Ook dan is het CineCafé Vlissingen een aanrader, want u kunt hier ook gewoon genieten van een heerlijk diner of een borrelmiddag met uw collega's of vrienden. Het menu van het CineCafé Vlissingen sluit aan op de vele mogelijkheden die dit leuke restaurant u te bieden heeft. Klik hiernaast voor de volledige menukaart. 

TIP: Elke maandagavond om 19:30 uur is het quizavond in Cine Café. Kijk voor meer informatie op Facebook: Quizzen in Cine Cafe.

 

CineCafé Terneuzen

Pakt u een filmpje in CineCity Terneuzen? Breng dan zeker een bezoekje aan het gezellig CineCafé! Hier kunt u terecht voor een bakje koffie, een gezellige borrel voor of na de film of voor een lekkere snack.

CineCafé Terneuzen is geopend van woensdag tot en met zondag.

 

In de spotlight

Ontwerp & realisatie: Nilsson