Breaking! Wij zijn weer open! Lees onze maatregelen hier Sluiten

CineCafé: Eten in de bioscoop

Vlissingen

In de vestiging Vlissingen heeft u de mogelijkheid uw bioscoopavond helemaal compleet te maken met een gezellig drankje of diner in het CineCafé!

VEILIGER DAN OOIT, WELKOM ALS ALTIJD

Op maandag 1 juni (her-)opent het CineCafé de deuren en is iedereen vanaf 12.00u weer van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan is aan een bezoek aan de horeca en dus ook aan een bezoek aan het CineCafé voorlopig wel een aantal ‘spelregels’ verbonden.

We zetten ze even voor je op een rijtje;

  • We ontvangen maximaal 30 gasten op hetzelfde moment in het Cinecafé
  • Je reserveert je tafel in het CineCafé vooraf en telefonisch op tel.nr. (0118)415831
    Dit telefoonnummer is uitsluitend voor reserveringen bij het CineCafé.
  • Zowel bij reservering als bij de entree word je gevraagd of je verkoudheidsklachten en/of koorts hebt, wanneer je geen van deze klachten hebt ben je natuurlijk van harte welkom.
  • Tijdens je bezoek aan het CineCafé hou je 1,5m afstand tot personeel en andere gasten.
  • Op ons terras mag je ook zonder te reserveren plaatsnemen, maar ook hier geldt natuurlijk de 1,5m regel.
  • Maximaal twee personen per tafel (of meerdere mensen uit één huishouden)
  • Alleen wanneer je aantoonbaar en uitsluitend met mensen uit jouw huishouden bij ons komt, mogen jullie met meer dan twee personen aan één tafel plaatsnemen.

Mits we voldoende plaats hebben en je vooraf telefonisch hebt gereserveerd.

  • De entree van het CineCafé is via onze voordeur, binnen is een duidelijke looproute, waarop onze medewerkers je vriendelijk zullen wijzen.

Zo op het eerste gezicht lijkt het misschien wat ingewikkeld, maar onze goed geïnstrueerde medewerkers helpen je natuurlijk graag.  Zo zullen we je ook in deze bijzondere tijd weer gastvrij en veilig ontvangen.
Om zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn, werken we met diner rondes.

Je kan een tafel reserveren vanaf 12.00u tot maximaal 16.30u, of vanaf 17.00 tot maximaal 19.00u of vanaf 19.15u tot maximaal 22.30u.

Op basis van beschikbaarheid

Reserveer dus tijdig, want de plaatsen zijn beperkt.

 

Graag tot ziens in het CineCafé!

CineCafé Vlissingen

Een bezoek aan het CineCafé Vlissingen maakt uw bioscoopavond helemaal compleet! CineCafé Vlissingen staat bekend om zijn brede en gevarieerde aanbod. U kunt hier terecht voor een romantisch diner, een snelle hap, lunch, een lekker glas wijn, een speciaal biertje of een avondje quizzen. En dit allemaal in combinatie met een film. Handig om te weten: iedereen die bij ons in het CineCafé een hoofdgerecht bestelt, kan daarna ook filmkaartjes tegen € 1,50 korting bij ons in het café bestellen voor een voorstelling op diezelfde dag.

Gaat u niet naar de film? Ook dan is het CineCafé Vlissingen een aanrader, want u kunt hier ook gewoon genieten van een heerlijk diner of een borrelmiddag met uw collega's of vrienden. Het menu van het CineCafé Vlissingen sluit aan op de vele mogelijkheden die dit leuke restaurant u te bieden heeft. Klik hiernaast voor de volledige menukaart. 

TIP: Elke maandagavond om 19:30 uur is het quizavond in Cine Café. Kijk voor meer informatie op Facebook: Quizzen in Cine Cafe.

 

CineCafé Terneuzen

Pakt u een filmpje in CineCity Terneuzen? Breng dan zeker een bezoekje aan het gezellig CineCafé! Hier kunt u terecht voor een bakje koffie, een gezellige borrel voor of na de film of voor een lekkere snack.

CineCafé Terneuzen is geopend van woensdag tot en met zondag.

 

Ontwerp & realisatie: Nilsson