Wij zijn open! Bestel je tickets online. Lees hier meer Sluiten

CineCafé

Vlissingen

Vanaf 5 juni mogen we jullie eindelijk weer verwelkomen. Reserveer je tafel bij het CineCafé!

Een bezoek aan het CineCafé Vlissingen maakt uw bioscoopavond helemaal compleet! CineCafé Vlissingen staat bekend om zijn brede en gevarieerde aanbod. U kunt hier terecht voor een romantisch diner, een snelle hap, lunch, een lekker glas wijn, een speciaal biertje of een avondje quizzen. En dit allemaal in combinatie met een film. Handig om te weten: iedereen die bij ons in het CineCafé een hoofdgerecht bestelt, kan daarna ook filmkaartjes tegen € 1,50 korting bij ons in het café bestellen voor een voorstelling op diezelfde dag.

Gaat u niet naar de film? Ook dan is het CineCafé Vlissingen een aanrader, want u kunt hier ook gewoon genieten van een heerlijk diner of een borrelmiddag met uw collega's of vrienden. Het menu van het CineCafé Vlissingen sluit aan op de vele mogelijkheden die dit leuke restaurant u te bieden heeft. Klik hiernaast voor de volledige menukaart. 

TIP: Elke maandagavond om 19.00 uur is het quizavond in Cine Café. Kijk voor meer informatie op Facebook: Quizzen in Cine Cafe.

CineCafé Terneuzen

Pakt u een filmpje in CineCity Terneuzen? Breng dan zeker een bezoekje aan het gezellig CineCafé! Hier kunt u terecht voor een bakje koffie, een gezellige borrel voor of na de film of voor een lekkere snack.

CineCafé Terneuzen is geopend van woensdag tot en met zondag.

 

In de spotlight

  • TIP
  • Reserveer je tafel in het CineCafé
  • Foto's
  • De Slag Om De Schelde & meer...

Ontwerp & realisatie: Nilsson