Films in CCXL

Wanneer er geen theatervoorstellingen plaatsvinden in CCXL wordt de zaal gebruikt als filmzaal. Dagelijks zie je hier dan ook de nieuwste films met het aller beste beeld en geluid. Benieuwd naar welke films er de komende tijd te zien zijn in CCXL? Hieronder vind je een aantal voorstellingen. Voor het meest actuele programma en tijden klik je hier. Films die in de CCXL draaien zijn te herkennen aan het blauwe icoontje naast de speeltijd. Het is bij een filmvoorstelling niet mogelijk om plaatsen te reserveren. 

Ad Astra

Om de aarde te behoeden voor de ondergang én zijn vader terug te vinden, reist astronaut
Roy McBride (Brad Pitt) naar een verre uithoek van het zonnestelsel.

Ad Astra
Vanaf 12 jaar
Geweld

'Ad Astra' volgt de ruimteavonturen van een licht autistische ingenieur, Roy McBride genaamd. Het is jaren geleden dat zijn vader naar Neptunes afreisde om buitenaardse intelligentie op te sporen. Roy besluit nu de Melkweg door te reizen, op zoek naar zijn vader en om antwoord te krijgen op de vraag waarom hij niets van zich heeft laten horen.

After The Wedding
Vanaf 12 jaar
Eng
Grof taalgebruik

Een vrouwelijke manager van een noodlijdend weeshuis in India reist naar een mysterieuze
weldoenster in New York, waar hun levens elkaar kruisen tijdens een bruiloft.

ANDRE RIEU: 70 YEARS YOUNG

André Rieu nodigt het bioscooppubliek over de hele wereld uit om samen zijn
verjaardag te vieren!

Downton Abbey
Vanaf 12 jaar
Grof taalgebruik

De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film.

Fete De Famille
Vanaf 12 jaar
Eng
Drugs
Grof taalgebruik

Een familie komt samen om de 70ste verjaardag van de mater familias te vieren. De sfeer is
goed, totdat de jongste dochter plots komt binnenvallen.

It Chapter Two
Vanaf 16 jaar
Geweld
Eng
Grof taalgebruik

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Two de Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden.

Ladiesnight: Wat Is Dan Liefde

In Wat is dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zo 2017 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen.

Little Monsters
Vanaf 16 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

Een kinderkamp krijgt een invasie van zombies te verduren. Juf Caroline zet alles op alles om
de kleuters uit de hapgrage kaken van de monsters te redden.

Metallica & San Francisco Symphony: S&M2

Eenmalig op 9 oktober presenteert CineCity S&M2, een must-see concert naar aanleiding van het 20-jarig jubileum van Metallica's baanbrekende S&M concerten en hun album opgenomen met het San Francisco Symphony orkest.

Misfit 2
Alle leeftijden

De Misfit-squad is terug!

Official Secrets
Alle leeftijden
Grof taalgebruik

In Official Secrets is Keira Knightley Katharine Gun, de moedige Britse klokkenluider die haar leven en dat van haar geliefden op het spel zet om het juiste te doen; het stoppen van een onrechtmatige invasie op Irak.

Pavarotti
Vanaf 6 jaar

Documentaire over de beroemde operatenor Luciano Pavarotti (1935-2007), 'King of the
High C's', aan de hand van beelden uit het familiearchief, interviews en tv-registraties.

Rambo: Last Blood
Vanaf 16 jaar

Sylvester Stallone is eindelijk terug als John Rambo, één van de meest geliefde actiehelden ooit!

Roger Waters Us + Them
Vanaf 6 jaar

Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd en het creatieve brein achter de band, presenteert zijn lang verwachte film: Us + Them. Een spectaculaire visuele productie met adembenemende audio in dit onmisbare bioscoopevenement.

Slotfilm: Fisherman's Friends
Eng
Grof taalgebruik

Hartverwarmend en waargebeurd verhaal over een visserskoor uit Cornwall dat dankzij een
vasthoudende producer en een lucratief platencontract onverwachts de Engelse hitlijsten
bestormt.

The Kitchen
Vanaf 16 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

The Kitchen, van New Line Cinema en BRON Creative, is een rauwe film over vrouwen in de wereld van de georganiseerde misdaad, geschreven en geregisseerd door Andrea Berloff, de voor een Oscar®- genomineerde scenariste van ‘Straight Outta Compton’.

The Lion King (OV) 3D
Eng

Simba is een jonge leeuw en zoon van leeuwenkoning Mufasa. Hij kijkt op tegen zijn vader en neemt zijn koninklijke bestemming ter harte. Dat zint Mufasa's jaloerse broer Scar absoluut niet en smeedt samen met een groep hyena's een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, zodat hij zelf de macht kan grijpen.

In de spotlight

  • 2 en 6 oktober
  • Roger Waters Us + Them
  • Vrijdag 20 september
  • Rockabilly avond met The Devil's Cut Combo

Ontwerp & realisatie: Nilsson