Films in CCXL

AMUSE FbtS: The Bookshop

In The Bookshop besluit weduwe Florence Green (Emily Mortimer) het leven weer op te pakken door een eigen boekhandel te openen. Het rurale dorpje probeert dit echter op beleefde wijze tegen te houden, waardoor haar beslissing meer stof doet opwaaien dan verwacht.

Andre Rieu Maastricht Concert 2018 -Amore, My Tribute to Love-

André Rieu, de koning van de wals, heeft aangekondigd dat
zijn concertserie in Maastricht, één van de populairste liveoptredens
ter wereld, in 2018 wordt uitgezonden in meer dan
2.000 wereldwijde bioscopen. De uitzendingen vinden plaats
in het weekend van 28 en 29 juli terwijl Rieu dit jaar in zijn
moederstad de liefde viert.

Avengers: Infinity War 3D
Vanaf 12 jaar
Geweld

De Marvel Cinematic Universe brengt na 10 jaar de ultieme, meest gevreesde confrontatie aller tijden naar het scherm in de spectaculaire film Marvel's Avengers: Infinity War.

Jurassic World Marathon 3D

Op 10 juni openen de poorten van Jurassic World opnieuw: in de speciale CineCity Marathon zie je Jurassic World en aansluitend het gloednieuwe tweede deel; Jurassic World: Fallen Kingdom.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom! Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel.

Kleuterbios: Disney Junior Party 2
Alle leeftijden

Op zondag 27 mei is het weer tijd voor de Disney Junior Party! Tijdens deze editie zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van PJ Masks: Pyjamahelden en een exclusieve aflevering van Vampirina. Tussendoor treedt Mickey Mouse aan als interactieve host: vanaf het doek vermaakt hij de kinderen in de zaal.

LadiesNight: Ocean's 8

De zus van Danny Ocean werft een groep dievegges om samen de halsketting van een gemene gallerij-eigenaar te stelen.

Pieter Konijn
Vanaf 6 jaar
Geweld
Eng

Verfilming van Beatrix Potter's tijdloze verhaal over een eigenwijs konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen.

Rampage: Big Meets Bigger 3D
Vanaf 12 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

Megaster Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Rampage van regisseur Brad Peyton.
De afstandelijke primatoloog Davis Okoye (Johnson) heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Om het allemaal nog erger te maken, blijkt dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. Terwijl deze nieuwe alfa roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel. Hij moet zijn weg banen op een steeds veranderend speelveld, niet alleen om een wereldwijde ramp te voorkomen maar ook om het monster te redden dat ooit zijn vriend was.
Met naast Dwayne Johnson, de voor een Oscar® genomineerde Naomie Harris (Moonlight), Malin Akerman (tv-serie Billions), Jake Lacy (tv-serie Girls), Joe Manganiello (tv-serie True Blood), Jeffrey Dean Morgan (tv-serie The Walking Dead), P.J. Byrne (The Wolf of Wall Street), Marley Shelton (Solace), Breanne Hill (San Andreas), Jack Quaid (The Hunger Games: Catching Fire) en Matt Gerald (tv-serie Daredevil). Het scenario is van Ryan Engle en Carlton Cuse & Ryan J. Condal en Adam Sztykiel.

Sherlock Gnomes (NL) 3D

Tuinkabouters Gnomeo en Juliet schakelen de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken.

Ontwerp & realisatie: Nilsson