Films in CCXL

Andre Rieu Maastricht Concert 2018 -Amore, My Tribute to Love-

André Rieu, de koning van de wals, heeft aangekondigd dat
zijn concertserie in Maastricht, één van de populairste liveoptredens
ter wereld, in 2018 wordt uitgezonden in meer dan
2.000 wereldwijde bioscopen. De uitzendingen vinden plaats
in het weekend van 28 en 29 juli terwijl Rieu dit jaar in zijn
moederstad de liefde viert.

Black Panther 3D
Vanaf 12 jaar
Geweld
Eng

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen.

Game Night
Vanaf 12 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

Jason Bateman (de Horrible Bosses films, TV-serie Arrested Development) en Oscar® genomineerde Rachel McAdams (Spotlight, Dr. Strange) werken samen in de door John Francis Daley & Jonathan Goldstein geregisseerde New Line Cinema actie-komedie Game Night.

LadiesNight: De Matchmaker
Alle leeftijden
Grof taalgebruik

Levensgenieter Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter). Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promo video maken voor een datingsite.

Ted & Het Geheim van Koning Midas 3D
Vanaf 6 jaar
Geweld
Eng

Ted & het Geheim van Koning Midas is een vrolijke animatiefilm met in de Nederlands gesproken versie de stemmen van o.a. Jan Kooijman (Ted) en Yvonne Coldeweijer (Sara), Pip Pellens (Tiffany), Charly Luske (Rackham), Murth Mossel (Schurk) en Ferry Doedens (Collega van Ted).

Ontwerp & realisatie: Nilsson