Films in CCXL

Wanneer er geen theatervoorstellingen plaatsvinden in CCXL wordt de zaal gebruikt als filmzaal. Dagelijks zie je hier dan ook de nieuwste films met het aller beste beeld en geluid. Benieuwd naar welke films er de komende tijd te zien zijn in CCXL? Hieronder vind je een aantal voorstellingen. Voor het meest actuele programma en tijden klik je hier. Films die in de CCXL draaien zijn te herkennen aan het blauwe icoontje naast de speeltijd. Het is bij een filmvoorstelling niet mogelijk om plaatsen te reserveren. 

André Rieu's Nieuwjaarsconcert 2019 vanuit Sydney

Eén van de grootste namen in Event Cinema, André Rieu, keert terug met een grootse nieuwe productie tijdens nieuwjaar 2019!

Bohemian Rhapsody

De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury.

Fantastic Beasts Marathon 3D

Bij CineCity beleef je de Fantastic Beasts Marathon in spectaculair 3D! De ultieme kans om (nog eens) de eerste en de gloednieuwe tweede Fantastic Beasts-film achter elkaar te zien.

First Man
Vanaf 6 jaar
Eng
Grof taalgebruik

In navolging van het succes van hun met zes Oscars bekroonde hitfilm La La Land werken Oscarwinnend regisseur Damien Chazelle en steracteur Ryan Gosling opnieuw samen aan First Man van Universal Pictures.

Johnny English Strikes Again
Vanaf 6 jaar
Geweld

Rowan Atkinson is terug als ’s werelds beste spion.

Kleuterbios: Disney Junior Party 4

Op zondag 4 november organiseert CineCity weer een nieuwe editie van Kleuterbios: Disney Junior Party. Met deze speciale Kleuterbios is het elk kwartaal genieten voor alle kleuters, met altijd een vermakelijk programma van drie - steeds wisselende - afleveringen van de leukste Disney Junior series.

LadiesNight: All You Need Is Love

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden.

Mile 22
Vanaf 16 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

James Silva (Mark Wahlberg) is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van de corrupte politiestaat loopt.

Premiere: De Dirigent
Vanaf 12 jaar
Geweld

Amerika 1926: De Nederlandse 24 jarige Antonia Brico (Christanne de Bruijn) is als kind met haar ouders (Annet Malherbe en Raymond Thiry) geëmigreerd naar Amerika. Ze droomt ervan om dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen.

SIMPLY RED SYMPHONICA IN ROSSO

Deze concertregistratie is eenmalig te zien op het grote biscoopscherm bij CineCity Vlissingen en Terneuzen op 12 november om 19:45

Smallfoot (NL) 3D
Vanaf 6 jaar
Geweld

Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens.

Venom 3D
Vanaf 12 jaar
Geweld
Eng

Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, een van Marvel’s stoerste en dodelijkste personages.

In de spotlight

Ontwerp & realisatie: Nilsson