Kom genieten van film! Bestel je ticket(s) online. Bekijk hier de coronamaatregelen Sluiten

Films in CCXL

Wanneer er geen theatervoorstellingen plaatsvinden in CCXL wordt de zaal gebruikt als filmzaal. Dagelijks zie je hier dan ook de nieuwste films met het aller beste beeld en geluid. Benieuwd naar welke films er de komende tijd te zien zijn in CCXL? Hieronder vind je een aantal voorstellingen. Voor het meest actuele programma en tijden klik je hier. Films die in de CCXL draaien zijn te herkennen aan het blauwe icoontje naast de speeltijd. Het is bij een filmvoorstelling niet mogelijk om plaatsen te reserveren. 

Cliff Richard LIVE – The Great 80 Tour
Alle leeftijden

In 2018 werd Sir Cliff Richard vergezeld door 100.000 fans in bioscopen wereldwijd om zijn 60 jarig jubileum in de muziekindustrie te vieren.

Nu in oktober nodigt hij iedereen opnieuw uit om deel uit te maken van het meest fantastische bioscoopfeest van het jaar!

The Great 80 Tour zal via een LIVE-verbinding vanuit The Royal Albert Hall in Londen direct en LIVE
worden vertoond in de CCXL zaal in Vlissingen op woensdag 27 oktober 2021, met
speciale encore vertoningen op zaterdag 30 en zondag 31 oktober.

Bestaande uit een selectie van zijn grootste hits zal dit Cliff Richard’s meest fantastische tour tot nu toe worden.
Zijn ongelofelijke energie en passie op het toneel zal je omver blazen en je laten swingen in
de gangpaden.

LadiesNight: Alles op Tafel
Vanaf 12 jaar
Drugs
Grof taalgebruik

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

No Time to Die - 2D
Vanaf 12 jaar
Geweld
Eng
Grof taalgebruik

James Bond heeft de actieve dienst verlaten. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag naar hulp. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

No Time to Die - 3D
Vanaf 12 jaar
Geweld
Eng
Grof taalgebruik

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

In de spotlight

  • TIP
  • Reserveer je tafel in het CineCafé
  • Zondag 31 oktober
  • Halloween Kids Special: 100% Wolf
  • Woensdag 3 november
  • LadiesNight: Alles Op Tafel

Ontwerp & realisatie: Nilsson