Films in CCXL

American Assassin
Vanaf 16 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

Gesterkt door gebeurtenissen uit het verleden is Mitch Rapp (Dylan O’Brien) vastbesloten om wraak te nemen.

De LEGO Ninjago Film (3D) NL
Vanaf 6 jaar
Geweld
Eng

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad.

Kom op maandag 16 oktober naar de kindermiddag in CineCity Vlissingen. Ga op de foto met Lloyd, de super stoere groene ninja uit de LEGO Ninjago film! Lloyd is er tussen 15:30 en 16:15 uur. De film start deze middag om 13:35 en 16:15 uur.

Geostorm 3D
Vanaf 12 jaar
Geweld
Eng
Grof taalgebruik

Een reeks onvoorspelbare natuurrampen brengen het voortbestaan van onze planeet in gevaar.

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur (3D) NL
Vanaf 6 jaar
Eng

George en Harold zijn twee herrieschoppers die bij al hun leraren bekend staan als storend en onbeschoft. Ze houden ervan om grappen uit te halen met de hulpeloze leerlingen en leerkrachten op school.

Star Wars: The Last Jedi 3D

Rey, Finn en Poe vervolgen hun epische avontuur met Luke Skywalker in Star Wars: The Last Jedi.

Weg van Jou
Alle leeftijden
Grof taalgebruik

De stadse Evi wordt met frisse tegenzin door haar werkgever overgeplaatst van hip Rotterdam naar stil Zeeuws-Vlaanderen. Weigeren is geen optie, haar carrière valt of staat met slagen in de Zeeuwse regio. Ze laat haar comfortabele stadse leven van uitgaan en veel consumeren achter zich en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe leven in Zeeuws-Vlaanderen. Dat het daar niet allemaal onverstaanbare Zeeuwen zijn, blijkt als Evi in Terneuzen schipper Stijn ontmoet. Zou ze dan toch aarden in de Zeeuwse klei of keert ze liefst zo snel mogelijk terug naar haar vriend Lennaert die in Rotterdam is gebleven?

Ontwerp & realisatie: Nilsson