Films in CCXL

Wanneer er geen theatervoorstellingen plaatsvinden in CCXL wordt de zaal gebruikt als filmzaal. Dagelijks zie je hier dan ook de nieuwste films met het aller beste beeld en geluid. Benieuwd naar welke films er de komende tijd te zien zijn in CCXL? Hieronder vind je een aantal voorstellingen. Voor het meest actuele programma en tijden klik je hier. Films die in de CCXL draaien zijn te herkennen aan het blauwe icoontje naast de speeltijd. Het is bij een filmvoorstelling niet mogelijk om plaatsen te reserveren. 

André Rieu’s Shall We Dance ?

André Rieu’s concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek. Dit jaar nodigt André Rieu u uit om uw dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert - ‘Shall we dance?’

Avengers Marathon 3D

Marvel fans opgelet! Maak je klaar voor de allesbeslissende spectaculaire finale.
Op dinsdag 23 april (Vlissingen) en op zondag 28 april (Vlissingen & Terneuzen) organiseert CineCity de Avengers Marathon. Een unieke kans om de films Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame achter elkaar in de bioscoop te zien.

Avengers: Endgame 3D

Na de gebeurtenissen in 'Infinity War' hebben de superhelden een grote tik gekregen. Hun gezamenlijke vijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. De overlevende helden, en met name de Avengers, hebben echter weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie. Ze krijgen namelijk hulp aangeboden van onder meer Ant-Man en Captain Marvel. Allen slaan ze de handen in elkaar om Thanos alsnog te kunnen verslaan en om de miljarden doden die hij veroorzaakte weer tot leven te wekken.

Champions League Tottenham Hotspur -Ajax

De Champions League wedstrijd Tottenham Hotspur -Ajax beleef je levensgroot op het scherm in de zaal bij CineCity. Geniet samen met je vrienden van de zinderende spanning van de wedstrijd, geweldig beeld en geluid.

LadiesNight: Singel 39

Dé ontroerende feelgoodfilm van dit voorjaar.

Wonder Park (NL) 3D
Vanaf 6 jaar
Eng

De fantasievolle June ontdekt een pretpark genaamd Wonderland, dat verborgen zit in het bos. Het park beschikt over leuke glijbanen en pratende dieren. June ontdekt al snel dat het park uit haar eigen fantasie is ontsproten en dat ze de enige hoop is, samen met de dieren, om deze magische plek te redden.

Ontwerp & realisatie: Nilsson