Tijdelijk gesloten. Het CineCafé is open voor afhaal. Lees hier meer Sluiten

Eten & Drinken

CINECAFÉ - CCXL FOYER - CINECITY SHOP - HOTEL-RESTAURANT SOLSKIN - STRANDRESTAURANT FLAVOURS (WESTDUIN) - HOTEL BRASSERIE DE LEUGENAAR

CineCafé

In bioscoopcomplex CineCity bevindt zich het gezellige CineCafé waar u de avond sfeervol en smakelijk kunt starten en eindigen. U kunt heerlijk genieten van heerlijke à-la-carte gerechten, ‘small bites’ of een snel hoofdgerecht. De vriendelijk geprijsde menukaart is heel gevarieerd. U bent welkom vanaf 17.00 uur en uiteraard zorgt de vlotte service ervoor dat u op tijd in het CCXL Theater zit. Na afloop van de voorstelling is het CineCafé dé plek om, onder het genot van een drankje, te ontspannen en gezellig na te praten. Zie hier wat het Cine Café Vlissingen u allemaal te bieden heeft.

 
CCXL foyer

De bar in de foyer van CCXL is een uur voorafgaand en na afloop van een theatervoorstelling geopend waar u van harte welkom bent voor koffie/ thee en/of een drankje. De CCXL foyer heeft een eigen ingang vanaf de Spuikomweg. 

Consumpties
Het is niet toegestaan om consumpties mee te nemen in de theaterzaal tijdens theatervoorstellingen (m.u.v. bioscoop). 

 
CineCity shop

Wanneer er films worden vertoond in CCXL kunt u voorafgaand aan de voorstellingen wat lekkers kopen in de winkel van CineCity Vlissingen. De winkel van CineCity Vlissingen bevindt zich beneden en geeft toegang met uw filmkaartje.

 

 

 

Hotel-restaurant Solskin

Uw bezoek aan het CCXL Theater helemaal compleet maken? Begin uw avond dan aan de boulevard bij hotel-restaurant Solskin. Hier geniet u van het speciale Theatermenu, of gewoon van de volledige kaart. Geniet van de veelzijdige vlees- en visgerechten en laat u verrassen door de chef. Met de perfecte wijn-spijscombinatie is elk gerecht een cadeautje. Laat u even weten hoe laat uw show begint? Solskin let dan voor u op de tijd. Daarna loopt u zo door de achterdeur het theater in! 

Wilt u dat er geen einde komt aan uw geweldige avond? Boek dan hier een overnachting bij hotel-restaurant Solskin en word wakker met uitzicht op zee!

 

 

 

Strandrestaurant Flavours

Enkele stappen verwijderd van de Zeeuwse kust ligt Golden Tulip Strandhotel Westduin. Het hotel ligt midden in een schitterend natuurgebied op slechts 50 meter van de zee en het strand. Strandhotel Westduin heeft een eigen restaurant: Strandrestaurant Flavours. Bij Strandrestaurant Flavours kunt u genieten van heerlijke gerechten en Zeeuwse specialiteiten. Zeeland heeft namelijk veel te bieden op culinair gebied. Strandrestaurant Flavours werkt daarom zoveel mogelijk met lokale leveranciers en biologische kwaliteitsproducten. Zo zijn ons ingrediënten vers en duurzaam.

Hier vindt u meer informatie over dit leuke strandrestaurant. 

 

 

 

Hotel brasserie de Leugenaar

Je bent er vast wel eens langsgelopen tijdens een wandeling over de langste zeeboulevard van Nederland: Hotel Brasserie De Leugenaar. Wat de gevel van het pand niet verraad zijn de warme, huiselijke brasserie en de serre met zeezicht waar de zeeschepen rechtstreeks je bord op lijken te varen. Onze chefkok en zijn team laten je 7 dagen per week lekker anders en puur genieten van heerlijke (streek-) gerechten. Doordat CCXL praktisch in onze achtertuin ligt ben je binnen enkele stappen in het theater! Op vertoon van een geldig ticket/ plaatsbewijs van CCXL Theater of bioscoop CineCity Vlissingen serveren wij een 3- gangen CCXL Theatermenu voor slechts €22,50 per persoon, een dagschotel voor € 10,00 per persoon of krijg je 10% korting op de a la carte lunch of diner rekening. 

In de spotlight

  • cadeautip
  • Geef een CineCity filmuitje cadeau
  • Dagelijks
  • CineCafé afhaalmenu
  • Foto's
  • De Slag Om De Schelde & meer...

Ontwerp & realisatie: Nilsson