Kom genieten van film! Bestel je ticket(s) online. Bekijk hier de coronamaatregelen Sluiten

Informatie

CCXL Theater is hét cultuurpodium van Zeeland. Deze superzaal van CineCity in Vlissingen telt ruim 700 comfortabele zitplaatsen. CCXL Theater heeft daarmee niet alleen tweemaal de capaciteit van de huidige grote zaal van de megabioscoop, maar is tevens de grootste theaterzaal van midden-Zeeland met een hydraulisch podium. Naast 1 van de grootste filmdoeken van Nederland beschikt CCXL Theater over Dolby Atmos, het meest geavanceerde systeem dat ongeëvenaarde geluidskwaliteit garandeert. CCXL Theater is multifunctioneel. Er zullen zowel spectaculaire bioscoopvoorstellingen als intieme concerten van wereldsterren te zien zijn. Naast films, concerten, podiumkunst is de zaal met aangrenzende ruime foyer en eigen ingang ook ideaal voor grotere congressen en seminars.

 

 

Bereikbaarheid

Parkeermogelijkheden

De eerste zijstraat rechts (voor CineCity) brengt u naar twee parkeerplaatsen. Het grote parkeerterrein aan de rechterkant biedt de mogelijkheid tot parkeren. Naast de parkeerplaats ligt CineCity. 

Let op: in de hele Vlissingse binnenstad geldt betaald parkeren. Als u rechtdoor voorbij CineCity rijdt, komt u vanzelf bij parkeergarage De Fonteyne (op loopafstand van CineCity/CCXL). Parkeergarage De Fonteyne is 24 uur per dag open. 
Voor het actuele parkeerbeleid en tarieven klikt u hier.

 

 

 

Bestelinformatie

Tickets voor voorstellingen in het CCXL Theater kunnen hier gekocht worden via de pagina Programma, links in het menu. Ook kunnen tickets voor de voorstellingen gekocht worden aan de kassa's van CineCity Vlissingen en bij De Drvkkery Middelburg. De kassa's van CineCity Vlissingen zijn een uur voor aanvang van alle voorstellingen geopend. Het is niet mogelijk om voorstellingen die in het CCXL zaal plaats vinden, te reserveren.

Openingstijden

Zowel het CCXL Theater als CineCity Vlissingen opent iedere dag een uur voor aanvang van de eerste film die die dag draait. Het CCXL Theater en CineCity Vlissingen sluiten beide nadat de laatste film van de dag ten einde gekomen is. 

In de spotlight

  • TIP
  • Reserveer je tafel in het CineCafé
  • Zondag 31 oktober
  • Halloween Kids Special: 100% Wolf
  • Woensdag 3 november
  • LadiesNight: Alles Op Tafel

Ontwerp & realisatie: Nilsson