Informatie

CCXL Theater is hét nieuwe cultuurpodium van Zeeland. Deze superzaal van CineCity in Vlissingen telt ruim 700 comfortabele zitplaatsen. CCXL Theater heeft daarmee niet alleen tweemaal de capaciteit van de huidige grote zaal van de megabioscoop, maar is tevens de grootste theaterzaal van midden-Zeeland met een hydraulisch podium. Naast 1 van de grootste filmdoeken van Nederland beschikt CCXL Theater over Dolby Atmos, het meest geavanceerde systeem dat ongeëvenaarde geluidskwaliteit garandeert. CCXL Theater is multifunctioneel. Er zullen zowel spectaculaire bioscoopvoorstellingen als intieme concerten van wereldsterren te zien zijn. Naast films, concerten, podiumkunst is de zaal met aangrenzende ruime foyer en eigen ingang ook ideaal voor grotere congressen en seminars.

 

 

Bereikbaarheid

Parkeermogelijkheden

De eerste zijstraat rechts (voor CineCity) brengt u naar twee parkeerplaatsen. Het grote parkeerterrein aan de rechterkant biedt de mogelijkheid tot parkeren. Naast de parkeerplaats ligt CineCity. 

Let op: in de hele Vlissingse binnenstad geldt betaald parkeren. Als u rechtdoor voorbij CineCity rijdt, komt u vanzelf bij parkeergarage De Fonteyne (op loopafstand van CineCity/CCXL). Parkeergarage De Fonteyne is 24 uur per dag open. 
Onderstaand de tarieven van Parkeergarage de Fonteyne:
Maandag t/m zondag 09:00 - 18:00 uur  € 1,70 per uur Starttarief € 0,50 
Maandag t/m zondag 18:00 - 09:00 uur € 0,80 per uur 
Maximaal tarief tussen 18:00 - 09:00 uur € 4,00 Starttarief € 0,50

 

 

 

 

Bestelinformatie

Tickets voor voorstellingen in het CCXL Theater kunnen hier gekocht worden via de pagina Programma, links in het menu. Ook kunnen tickets voor de voorstellingen gekocht worden aan de kassa's van CineCity Vlissingen en bij De Drvkkery Middelburg. De kassa's van CineCity Vlissingen zijn een uur voor aanvang van alle voorstellingen geopend. 

Openingstijden

Zowel het CCXL Theater als CineCity Vlissingen opent iedere dag een uur voor aanvang van de eerste film die die dag draait. Het CCXL Theater en CineCity Vlissingen sluiten beide nadat de laatste film van de dag ten einde gekomen is. 

In de spotlight

Filmgemist
  • 24 uur per dag
  • FilmGemist
  • woensdag 7 februari
  • LadiesNight: Fifty Shades Freed
Disney Kleuterbioscoop CineCity Vlissingen en Terneuzen
  • zondag 28 januari
  • Kleuterbios: Disney Junior Party

Ontwerp & realisatie: Nilsson